BEDRUKKEN

Wij verzorgen alle vormen van het personaliseren van de door ons aangeboden producten, zoals:

TAMPONDRUK – ZEEFDRUK – FOLIEDRUK – BLINDDRUK – DIGITAALPRINTEN – TRANSFEREN – TEXTIELDRUK – BORDUREN – ETSEN – DOMING* –  GRAVEREN – LASERGRAVEREN – BELETTEREN .

Wij werken hierbij uitsluitend samen met betrouwbare, gespecialiseerde partners, die hun sporen ruimschoots hebben verdient, waardoor een hoge kwaliteit altijd is gewaarborgd.

Afhankelijk van aantal, vorm, soort, afmetingen en materiaal wordt er een druktechniek toegepast om uw product een professionele uitstraling te geven. Hierbij houden wij ook rekening met het beschikbare budget en de beoogde doelstelling.

Het aanleveren van uw logo kunt u doen in de bestandsformaten Ai, EPS of PDF. Aangeleverde bestanden verwerken wij met Adobe Illustrator en Photoshop.

Uw logo of vignet (uw eigendom) is meestal in een goed bruikbaar formaat op te vragen bij uw ontwerper, reclamebureau of huisdrukkerij.

Vermeld indien van toepassing altijd de te gebruiken kleurnummers in PMS solid coated kleuren.
Converteer lettertypes naar contouren of lever de lettertypes mee.

*Doming of domen. Een sticker wordt voorzien van een 2 componenten hars-laag (epoxy). De naam dome komt van de ronding welke aan een dome doet denken. De epoxylaag is glashelder waardoor het beeld eronder niet alleen beschermd wordt, maar zelfs enigszins “vergroot”. Deze harslaag geeft het product een extra dimensie en daarnaast zorgt het ervoor dat de bedrukking krasvast en kleur-echt blijft. De sticker is altijd in full colour geprint, dus is er geen sprake van PMS kleuren, maar wel van een heel kleurig logo met een fantastische uitstraling.