SRIXON GOLFBALLEN BEDRUKKEN MET LOGO

Srixon golfballen bedrukken met logo. GMPS is leverancier van bedrukte golfballen van alle bekende merken golfballen. Wij leveren alle bekende merken, zoals Callaway, Pinnacle, Srixon, TaylorMade, Titleist en Wilson met opdruk van uw logo voor uw golfclub, bedrijf, golftoernooi of golfevenement. Srixon golfballen bedrukken met logo. Onze golfballen worden direct bedrukt bij de diverse golfbalfabrikanten, omdat zij over de technische expertise beschikken voor de beste kwaliteit opdruk van uw logo of beeldmerk. Wij adviseren u graag welke golfbal het beste bij uw behoefte past voor uw bedrijfsgolfdag of golftoernooi.

Golfballen bedrukken

 

Veelgestelde vragen over het bedrukken van golfballen:

Vraag: Wat is de kleinste tekst die op golfballen kan worden afgedrukt?
Antwoord: Dit is afhankelijk van het gewenste lettertype of de gewenste stijl en het is daarom niet mogelijk om een universele minimale lettergrootte te suggereren. Tampondruk is erg scherp en kleine tekstformaten kunnen worden afgedrukt. Als u echter het logo afdrukt tot een maximale afdrukgrootte van 24 mm diameter op uw eigen laserprinter van goede kwaliteit en de tekst te klein is om te lezen, dan zal dit ook het geval zijn wanneer het wordt afgedrukt op een golfbal!

Vraag: Kun je in full colour op golfballen bedrukken?
Antwoord: Ja, dat kunnen we, maar ik beveel dit niet aan bij sommige kleurenlogo’s. We willen altijd het logo in kleur bekijken voordat we bevestigen dat een aanvaardbare resultaat kan worden bereikt. In principe zijn full colour proceslogo’s opgebouwd uit een reeks stippen, waarvan combinaties resulteren in het verschijnen van tinten en arcering om het logo te vormen. Vanwege het tampondrukproces en het beperkte afdrukgebied kan, wanneer bepaalde logo’s van het volledige kleurenproces worden afgedrukt, de resulterende afdruk “puntig” en daarom onaanvaardbaar lijken. Tekst die in kleur wordt afgedrukt, is nooit zo scherp als wanneer deze in steunkleur wordt afgedrukt, omdat deze bestaat uit een reeks stippen in tegenstelling tot een effen afdruk. Dit kan problemen veroorzaken wanneer bijvoorbeeld een logo in volledige kleur tekst in het logo heeft.

Vraag: Wat is het maximale aantal kleuren die kunnen worden bedrukt op golfballen?
Antwoord: Vijf kleuren.

Vraag: Kunt u meer dan één logo op golfballen afdrukken?
Antwoord: Ja, we kunnen in twee posities op golfballen afdrukken, dit wordt een tweepolige opdruk genoemd.

Vraag: Wat is het maximale afdrukgebied op een golfbal?
Antwoord: Het maximale afdrukgebied heeft een diameter van 24 mm.

Vraag: Waarom heeft het maximale afdrukgebied op een golfbal slechts een diameter van 24 mm?
Antwoord: In principe omdat een golfbal rond is en de afdrukmethode tampondruk is. Wanneer het siliconenkussen in contact komt met de golfbal, drukt het afgeronde uiteinde van het kussen samen over het deel van de golfbal dat wordt bedrukt. Omdat de golfbal rond is en de pad over een rond oppervlak wordt samengedrukt, zou vervorming van de afdruk optreden als het gepoogde afdrukgebied te groot was. Als u bijvoorbeeld probeerde een vierkant af te drukken dat groter is dan het maximale afdrukgebied van 24 mm diameter, zou het logo “buigen”, d.w.z. de zijkanten van het vierkant zouden gebogen in plaats van recht lijken.

Vraag: Waar op de golfballen wordt het logo bedrukt?
Antwoord: Dit varieert afhankelijk van de positie en de grootte van de identificatiemarkeringen van de betreffende fabrikant op de golfbal. De drukker positioneert het logo op de in zijn ogen beste plek. Dit is nooit een probleem.

Vraag: Hoe dien ik het logo aan te leveren en wat zijn de gewenste logo-indelingen?
Antwoord: We willen graag het logo per e-mail ontvangen en de afbeelding moet een vectorbestand zijn. Het formaat kan zijn: eps, ai, corel draw, vector opgeslagen als pdf, we accepteren de meeste formaten zolang het een vectorbestand is. Uw logo of vignet is meestal in een goed bruikbaar formaatop te vragen bij uw ontwerper, reclamebureau of huisdrukkerij. Vermeld altijd de te gebruiken PMS kleurnummers.

Vraag: Ontvang ik voor productie nog een voorbeeld ter goedkeuring?
Antwoord: U ontvangt van ons altijd een digitaal drukvoorbeeld ter goedkeuring, zelfs al betreft het een herhalingsorder. Wij nemen nooit een order in productie voordat wij van u schriftelijk of per email goedkeuring hebben ontvangen.

Vraag: Wat is de levertijd van logo golfballen?
Antwoord: We vermelden 12 werkdagen als normaal, maar onze gemiddelde verzendtijd is ongeveer 9-10 werkdagen na goedkeuring van het drukvoorbeeld.

Bent u nieuwsgierig hoe golfballen worden bedrukt? Bekijk dan de video op ons YouTube kanaal.

  NAAR SRIXON GOLFBALLEN >>