GMPS.eu – Golf Marketing & Promotional Services

Golf is tegenwoordig niet meer weg te denken op het gebied van de relatiemarketing. Wedstrijden, clinics, toernooien, bedrijfscompetities, of gewoon zomaar een “rondje lopen” met een goede relatie zijn zeer populair in het moderne “netwerken”.
GMPS is toonaangevend leverancier van corporate golfgeschenken, bedrukte golfballen, golfaccessoires bedrukt met logo en golfprijzen. Wij bieden u het meest uitgebreide assortiment producten voor een geslaagd golfevenement. Deze website geeft u een goed overzicht van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. GMPS levert een uitgebreid assortiment promotionele golfgeschenken zoals bedrukte golfballen, golfhanddoeken, golfparaplu’s, bag tags, golf giftsets, golfhandschoenen, poloshirts, golfcaps, golftees, golfpotloden, pitchforks, golfbalmarkers, golfhandschoenen en vele andere golfaccessoires.
Daarnaast leveren wij een breed assortiment golfprijzen en golfawards. Wij leveren alle golfprijzen voor uw golfevenement, zoals golfbekers, schalen, kristallen awards en trofeeën voor neary en longest drive.

Alle producten kunnen wij bedrukken met uw bedrijfs- of club logo. Wij werken hierbij uitsluitend samen met betrouwbare, gespecialiseerde partners, die hun sporen ruimschoots hebben verdient, waardoor een hoge kwaliteit altijd is gewaarborgd voor de beste opdruk van uw logo of beeldmerk.

ALGEMENE INFORMATIE

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.

Betaling
Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, vooruitbetaling bij opdracht.

Aanbiedingen
Opdrachten m.b.t. aanbiedingsproducten of verkoopacties dienen ten allen tijde vooraf bij opdracht te worden betaald.

Toeslag kleine orders
Het minimum bestelbedrag bedraagt € 75,00 excl. BTW. Besteld u minder, dan berekenen wij € 15,00 toeslag.

Monsters
U kunt een monster bestellen van het artikel waarin u geïnteresseerd bent. Monsters worden door ons berekend tegen de prijs van het laagst gestaffelde aantal , verhoogd met € 10,00 behandelingskosten (welke bij opdracht zullen worden gecrediteerd), verzendkosten en BTW. Monsters kunnen niet worden geretourneerd.

Levering
Af magazijn inclusief verzendverpakking.

Leveringsvoorwaarden
Alle leveringen geschieden volgens onze algemene leveringsvoorwaarden, zoals gedeponeerd onder nummer 28054889 bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rijnland.

Privacy policy
GMPS respecteert de privacy van onze klanten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. GMPS zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Home / ALGEMENE INFORMATIE